Zoek uw apotheek

Waarom serviceapotheek.qualiview.nl?

Service Apotheek is een snel groeiende groep van zelfstandige, gedreven apothekers. Gezamenlijk staan wij achter het doel om zorg dicht bij huis, persoonlijk, betrokken en deskundig te houden. Het onderzoeksplatform serviceapotheek.qualiview.nl is onderdeel van apotheek.qualiview.nl. Het onderzoeksplatform apotheek.qualiview.nl is het toonaangevende platform in de farmacie en is een initiatief van Qualiview.nl

  • TRANSPARANTIE

    Door middel van continu tevredenheidsonderzoek inzicht in ervaringen van klanten.

  • KWALITEITSVERBETERING

    Uw ervaring levert voor Service Apotheek belangrijke informatie op om haar dienstverlening te verbeteren.

  • KLANTTEVREDENHEID

    Onafhankelijk, professioneel en betrouwbaar onderzoek.

Scores Apotheken

Service Apotheek brengt doorlopend de kwaliteit van haar dienstverlening in kaart. Bekijk de Landelijke scores en de scores per vragenlijst hier.

Scores Apotheken

Reviews en Reacties

Hier treft u een overzicht van de laatste 50 reviews en reacties die zijn ontvangen voor serviceapotheek.qualiview.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels. Deze lijst wordt real-time bijgewerkt.

Reviews

Review richtlijnen & redactiebeleid

Qualiview.nl en Service Apotheek willen dat klanten die op deze site ervaringen zoeken, de informatie krijgen die ze nodig hebben om goede keuzes te maken. Reacties en reviews worden daarom voor publicatie gecontroleerd op o.a. de betrouwbaarheid. Bekijk voor het schrijven van goede reviews de richtlijnen.

Richtlijnen

Klachten

Het onderzoeksplatform serviceapotheek.qualiview.nl richt zich op het meten van tevredenheid. Heeft u een klacht? Meld deze dan direct aan uw eigen Service Apotheek zodat er naar een oplossing gezocht kan worden.

Klachten